ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Превеждат допълнителни пари за ток на Английската гимназия

Има избран изпълнител за довършване на зарязания ремонт на училището, изчаква се срокът за обжалване на процедурата

С контролни електромери ще се следи консумацията

Соня Попова

Община Пловдив е превела парите за радиатори на Езикова гимназия „Пловдив“, стана ясно от изявление на кмета Иван Тотев днес. Както ви съобщихме преди дни, Английската гимназия трябва спешно да реши проблема с липсата на отопление в сградите си, след като пазарджишката фирма, която извършваше ремонта на сграда, го заряза.

Сумата за 115 електрически отоплителни уреда  за общежитията и още около 20 броя за голямата сграда вече е по сметката на училището, увери градоначалникът. „Община Пловдив ще подпомогне гимназията с още средства. „В момента сме се ангажирали, че ще прехвърлим сума от между 20 – 30 000 лева за допълнителни разходи. Имаме контролни електромери в общежитията, обещали сме на директора на базата техните данни да му възстановим разходите за ток,“ обясни Тотев.

Той потвърди, че има избран изпълнител за довършване на ремонта на сградата. В момента тече срокът за обжалване от останалите участници в обществената поръчка, който трябва да бъде изчакан по закон, като и администрацията и ръководството на училището се надяват да няма жалби, за да може да се справят бързо със ситуацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина